[ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ. Αν διαπιστώσετε απρεπείς διαφημίσεις, παρακαλούμε ενημερώστε μας αμέσως]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ" των ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ως "ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ" από το ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ μας ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!! ***

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΜΕΛΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ

Νοιάζομαι e -Ένωση Ελλήνων Εκπαιδευτικών noiazomai.tripod.com

 

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: το πετράδι της Μακεδονίας

1904 - 2004. ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!

καλώς ήρθατε

***

Είδα άνδρα ξανθόν και λαμπρό, που εφορούσε ένα λευκό ιμάτιο κι ήταν καβάλα σε ένα λευκό ίππο”, ομολόγησε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου του 597 ένας από τους τρομερούς πολεμιστές των Αβαροσλάβων, που πολιόρκησαν με τον τρομακτικό στρατό των 100.000 ανδρών τη Θεσσαλονίκη, στα χρόνια του Μαυρικίου. Οι φρικτές βαρβαρικές ορδές διαλύθηκαν αναπάντεχα την εβδόμη ημέρα της εφιαλτικής πολιορκίας, όταν ένας άγνωστος σε όλους στρατός, με επικεφαλή έναν λαμπρό άγνωστο αξιωματικό, εξόρμησε από όλες τις πύλες της πόλεως το μεσημέρι και κυνήγησε με ανδρεία απερίγραπτη τους εχθρούς ως τα βουνά! Την άλλη μέρα το πρωί, ένα υπόλειμμα των εχθρικών δυνάμεων, εκλιπαρούσε για βοήθεια έξω από τα τείχη της Θεσσαλονίκης, εξηγώντας τι είχε γίνει!

Ο Πολιούχος Μακεδόνας Άγιος Δημήτριος, με στρατιά αγγελικών δυνάμεων, έσωζε για άλλη μια φορά, από βέβαια άλωση τη θεοφύλακτη Συμβασιλεύουσα, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας!!!

***

***

Ο ηρωικός Μητροπολίτης Καστοριάς Γερμανός Καραβαγγέλης, η ψυχή και η προσευχή του Μακεδονικού Αγώνα!

***

"Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από τη βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από τη μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευτερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε"!

Ίων Δραγούμης 1907

***

***

Τίποτα δεν πάει χαμένο. Καμιά λέξη, καμιά προσευχή, κανένας τίμιος κόπος.

***

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ χιλιάδες επισκέπτες του περασμένου έτους!!! Μαζί σας συνεχίζουμε και το 2.004 μ.Χ.

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ στο Βιβλίο Επισκεπτών

***

ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, Η ΟΜΟΦΩΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ 190 ΚΡΑΤΩΝ!!! Συγχαρητήριο μήνυμα του Νοιάζομαι και Ειδική Πρόταση στον ΥΠΕΞ για τη Σύνδεση ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με Ολυμπιακούς Αγώνες! Αποστέλλεται κοινοποίηση μόνο στα μέλη >> ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!

***

ΓΙΝΕ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΥ θρυλικού "ΑΒΕΡΩΦ" και ναυμάχησε με τον τουρκικό στόλο στα Στενά της ΕΛΛΗΣ!!!

Η ΒΟΥΛΗ μας εκπλήσσει...

***

“ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” ονομάζει το Μακεδονικό μας Πρακτορείο τους Σκοπιανούς!!!

  • ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ, που συνεδριάζει εκ νέου για το θέμα της Κύπρου!
  • ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ υπό τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας
  • ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΩΜΟΤΗΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Το Νοιάζομαι παρουσιάζει το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της μεγάλης προσβολής, θυμίζοντας ότι ο όρος “Σλαβομακεδόνες” αποτελεί σύνθετη ονομασία, απαράδεκτη από το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ υπό τον αείμνηστο Μακεδόνα ΠΡΟΕΔΡΟ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, καταδικασμένη από το παγκόσμιο Συμβούλιο του Αποδήμου Ελληνισμού, μη αναγνωρισμένη από τα διεθνή φόρα και τις Συνόδους της Ε.Ε.!

ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ από τον θάνατο του πρωτεργάτη ήρωα της Ελευθερίας της Μακεδονίας μας, του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ! Και αποτελεί όνειδος, για μια πολιτισμένη πολιτεία, η ασέβεια στους αγώνες, τους ήρωες και την Ιστορία της!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & της ΑΣΕΒΕΙΑΣ!

 

***

ΣΙΔΗΡΑ ΡΑΒΔΟΣ στα Σκόπια

Λίγες μόνο ημέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του κανονικού Ορθόδοξου Μητροπολίτη Ιωάννη στα Σκόπια (ο οποίος δεν συντάσσεται με την “Ψευτο"μακεδονική" εκκλησία”), την εισβολή κουκουλοφόρων με αυτόματα όπλα σε Ορθόδοξο Μοναστήρι, τη λεηλασία και πυρπόληση και τις βιαιοπραγίες κατά Ορθοδόξων καλογριών τις οποίες κούρεψαν, το αεροπλάνο του Προέδρου των Σκοπίων - που συνεχίζουν αλαζονικά να αυτοαποκαλούνται “Μακεδονία” - κατέπεσε και συνετρίβη!.. Λες και το χτύπησε αόρατη σιδηρά ράβδος…

Το συγκλονιστικότερο είναι ότι την ώρα που συνετρίβη το αεροσκάφος, τα Σκόπια ήταν έτοιμα στο Δουβλίνο, να υποβάλουν Αίτηση Ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση!.. Όμως ο ξαφνικός θάνατος του Προέδρου, τους ανάγκασε άρον άρον να εγκαταλείψουν την αίτηση και να γυρίσουν στα Σκόπια…

Ο εκλιπών, μόλις το προηγούμενο βράδυ είχε υπογράψει την Αίτηση σαν δήθεν Πρόεδρος της “Μακεδονίας”…

Αλλά το άδικο δεν ευλογείται…

Ως Χριστιανοί και ως ταιριάζει σε Έλληνες, ευχόμαστε ο Θεός να συγχωρέσει την ψυχή τους και να τους αναπαύσει εν ειρήνη…

***

"ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

λεει ο Φιντέλ Κάστρο!

Όταν κατά την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Κούβα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλος δώρισε στο Φιντέλ Κάστρο ένα αντίγραφο της Χρυσής Λάρνακας που βρέθηκε στη Βεργίνα, του εξήγησε ότι ανήκε στον πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Τότε ο Κάστρο αφού φανερά συγκινημένος πήρε στα χέρια του τη λάρνακα του Φιλίππου, απάντησε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό δώρο, επειδή ο ίδιος ξέρει καλά την ιστορία της αρχαίας Μακεδονίας, όπως είπε!

Εμείς; Την ξέρουμε;

***

ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!

Το τρομοΚράτος των Σκοπιανών πλαστογράφων, εισέβαλε σε οικία στο Μοναστήρι, συνέλαβε και οδήγησε στη φυλακή σαν κακούργο, τον Μητροπολίτη Ιωάννη, έξαρχο του Ορθόδοξου Σερβικού Πατριαρχείου, επειδή αρνείται τη Ψευτο“μακεδονική” εκκλησία των Σχισματικών Σκοπιανών, που με εωσφορική έπαρση ζητούν όχι μόνο να υποκαταστήσουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, αλλά και την Ορθοδοξία!!!

Ο Μητροπολίτης Ιωάννης φυλακίστηκε σαν μάρτυρας της Αλήθειας και μαζί του άλλοι 11 Ορθόδοξοι κληρικοί, που ανήκουν στην Κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία των Σκοπίων, η οποία και υπόκειται σε πρωτοφανή δίωξη και τρομοκρατία, όπως και οι Έλληνες των Σκοπίων!!!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήδη γίνεται μεγάλη επιστροφή στην Κανονική Ορθοδοξία, αφού το 1/3 των μοναχών στα Σκόπια αποποιήθηκε την Ψευτο“μακεδονική” εκκλησία που αυτό ανακηρύχθηκε το 1967, ενώ τέσσερα μοναστήρια στα Σκόπια, ακολουθούν την κανονική Εκκλησία και το Ορθόδοξο Σερβικό Πατριαρχείο.

Για την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ διαμαρτυρήθηκε σφοδρότατα το Πατριαρχείο Σερβίας, καθώς και η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ! ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Το Νοιάζομαι καταγγέλλει την πρωτοφανή καταπάτηση των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα Σκόπια, που βρίσκονται στην εποχή ακόμη του Νέρωνα!!!

***

το Νοιάζομαι, χαιρετίζει την Κινηματογραφική Ταινία-γροθιά στην παγκόσμια αμάθεια και προπαγάνδα, την οποία ετοιμάζει το Ελληνόπουλο από το Άργος Ορεστικό, που ανδρώθηκε στον Ελληνισμό της Αυστραλίας

Ο Στράτος Μαγιάς, ζητά την υποστήριξη όλων των Ελλήνων του Κόσμου. Αυτή η υπόθεση είναι ολονών μας! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η αλήθεια, ο Αλέξανδρος, ήρθε η ώρα να κατακτήσουν το Χόλυγουντ και την παγκόσμια κοινή γνώμη!

***

Μπορούμε πολλά! Ελάτε μαζί μας! Γίνετε μέλη μας τώρα!

***

>>Στην κατάμεστη Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Έλληνα Κοσμοναύτη, μίλησε και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Μαγκριώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επίσκεψη που του έγινε στο γραφείο του, από κατοίκους του μακρινού Κιργιστάν. Οι ξαφνικοί επισκέπτες του είπαν πως είναι οι απόγονοι των Σκύθων, των αρχαίων σκληρών πολεμιστών και του άφησαν έναν σωρό καρύδια! Αυτά του είπαν, είναι τα καλύτερα καρύδια στον κόσμο, τα καρύδια που πήρε ο Μεγαλέξανδρος από τους Σκύθες όταν τους νίκησε και τα έφερε στην Ελλάδα!!!

>>Τώρα - αν ρίξει κανείς μια ματιά παρακάτω, στο τι γίνεται για τη Μακεδονία και το Μεγαλέξανδρό μας μέσα στην Ελλάδα- ίσως τα μπερδέψει... Γεγονός είναι ένα! Ποια χώρα στον κόσμο θα είχε το μεγάλο πολιτισμικό, πολιτικό, εμπορικό, οικονομικό και διπλωματικό "όπλο" που λέγεται Μέγας Αλέξανδρος και θα το εγκατέλειπε; Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Ισκαντέρ των Γιουνάν (=Ίωνες), είναι και παραμένει το κλειδί της Ανατολής για την Ελληνική Διπλωματία και το Ελληνικό Εμπόριο! Και το Kιργιστάν, από όπου μετά 2.300 χρόνια ήρθαν οι συμπαθείς Σκύθες, για να φανερώσουν τα καρύδια του Μεγαλέξανδρου, είναι στα σύνορα της Κίνας! Στην καρδιά της Ασίας! Εκεί που χρειάζεται να επενδύσει και να φτάσει η μίζερη και κοντόφθαλμη, δυτικοτραφής Εξωτερική μας Πολιτική! 2.300 μετά! Γιατί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ! Το λένε ακόμα και τα καρύδια του Κιργιστάν!..

***

Ψήφισε παρακάτω για τη Μακεδονία που ΔΕΝ παραδίδουμε σε κανένα!

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ! ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ!

***

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΧΤΥΠΗΜΑ και από ΕΡΤ!!!

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ;

"ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" αποκαλεί τους Σκοπιανούς και η ΕΡΤ, μετά το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων!!!

Εκφράζονται φόβοι για μυστική διπλωματία, υπονόμευση της Εθνικής Θέσης από μέσα και ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του Μακεδονικού Ελληνισμού, με την ευκαιρία της εκδημίας του αλύγιστου μακαριστού Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κυρού Παντελεήμωνα Β΄, ο οποίος υπήρξε και η γρανιτένια ασπίδα της Μακεδονίας μας, καθώς και του αγωνιστή επίσης μακαριστού Μητροπολίτη Ζιχνών κυρού Σπυρίδωνα, ο οποίος και είχε καταγράψει όλες τις αναφορές Παλαιάς και Καινής Διαθήκης για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, που αποτελούν διεθνή ντοκουμέντα της αρχαίας αλήθειας!!!

(δείτε παρακάτω πολλά σχετικά θέματα και ψηφίστε για τη Μακεδονία μας)

***

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ διαστάσεις έχει πάρει ο ενδοτισμός στο θέμα των Σκοπίων, με φανερή ΕΚΤΡΟΠΗ από την ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΗ της μη αναγνώρισης, μετά και την βάφτιση των Σκοπιανών ως "ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ" από το ...δικό μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ στη ...Θεσσαλονίκη!!!

Το ανησυχητικό είναι πως η ΕΚΤΡΟΠΗ δεν είναι τυχαία, ούτε πρόκειται για λάθος, αφού υπάρχουν έξι συνολικά καταχωρήσεις τον τελευταίο καιρό με βάφτιση των Σκοπιανών σαν "Σλαβομακεδόνων" στο ΜΠΕ και συγκεκριμένα από τις 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως "υπάρχουν νέα δεδομένα..." και αμφισβήτησε την ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΗ που συνυπογράφηκε στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών πριν δέκα και πλέον χρόνια και σφραγίστηκε από τον Ελληνισμό σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου!

Ο "ΛΥΚΟΣ" ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;

ΤΟ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είχε ιδρυθεί εν τω μεταξύ, για να αποτελέσει την αιχμή αναχαίτισης της σκοπιανικής προπαγάνδας και της αποκατάστασης της αλήθειας των γεγονότων! Με την κίνησή του αυτή όμως απογοητεύει κάθε καρδιά και πληγώνει κάθε Έλληνα του κόσμου, που ως τώρα είχε το Μακεδονικό μας Πρακτορείο για καμάρι ...

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ

Και σαν να μην έφτανε η επαίσχυντη αυτή ενέργεια, έρχεται και η αναπαραγωγή της από διάφορες Πύλες, οπότε με τη μέθοδο της αποστολής ειδήσεων αναπαράγεται η ΕΚΤΡΟΠΗ, χωρίς ένδειξη ανησυχίας...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...

Και όμως, υπάρχουν ακόμη ήρωες! Είναι αυτοί οι καθημερινοί μαχητές των θρανίων, οι άνθρωποι που δίνουν την ψυχή τους για να μάθουν τα Ελληνόπουλα για τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, μια που συμπληρώνονται φέτος 100 χρόνια από το ματωμένο βράδυ στη Στάτιστα, στις 13 Οκτωβρίου του 1904, όταν ξεψύχησε το παλικάρι, που πολεμάει ως τώρα και από το μνήμα του μέσα! Ο Παύλος Μελάς!

***

Ψήφισε παρακάτω για τη Μακεδονία που ΔΕΝ παραδίδουμε σε κανένα!

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ! ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ!

***

Συσκευασία ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ της Ιστορίας και του διεθνούς δικαίου, περιλαμβάνεται σε Βαλιτσάκι των μαρκαδόρων CARIOCA, που εμπεριέχει ΑΤΛΑ με σχέδια που αφορούν της χώρες της Ευρώπης. Το προϊόν απευθύνεται σε μαθητές και μάλιστα σε μαθητές όλης της Ευρώπης και έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αφού δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις χώρες της Ευρωπαϊκής ηπείρου, μέσα από σκίτσα και πληροφορίες, που καλούνται να χρωματίσουν με τους μαρκαδόρους.

Ανάμεσα λοιπόν στις χώρες που περιέχονται, είναι και τα ΣΚΟΠΙΑ, που αναφέρονται όμως σαν "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!

Ακόμη, εκτός από την σκοπιανική σημαία με την ονομασία της Μακεδονίας μας, υπάρχει στη σελίδα 32, το αφιέρωμα στη χώρα, όπου αναφέρεται στα μάτια των ανυποψίαστων μαθητών της Ευρώπης σαν "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", ενώ σαν γλώσσα της χώρας αναφέρεται η "Μακεδονική", πέρα από κάθε νομιμότητα και ηθική!!!

Ο "ΑΤΛΑΣ" και οι μαρκαδόροι της δόλιας φιλοσκοπιανής προπαγάνδας, που κυκλοφορούν παντού, εμπεριέχονται σε συσκευασία ελκυστική, σε βαλίτσα - παγίδα, που αποτελεί και ΠΡΟΣΒΟΛΗ της διεθνούς νομιμότητας, αφού δεν αναγνωρίζεται ούτε και υπάρχει κράτος "Μακεδονία" από τον ΟΗΕ, ενώ η Ε.Ε. έχει δεσμευθεί εδώ και μια δεκαετία να μην αναγνωρίσει και δεν αναγνωρίζει τέτοιο κράτος!!!

Ταυτόχρονα, η ΒΑΛΙΤΣΑ - ΠΑΓΙΔΑ, κακοποιεί την Ελληνική Σημαία, ενώ έχει εξαφανίσει από την Ευρώπη τη χώρα που λέγεται ΚΥΠΡΟΣ!!!

ενημερώστε τους γονείς και τους συναδέλφους

Οι Εκπαιδευτικοί που Νοιάζονται αντιΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!

Στις 13 Οκτωβρίου 2004 μ.Χ. συμπληρώνονται 100 χρόνια από τον τίμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!

αναπαράσταση της ηρωίδας Δασκάλας του Μακεδονικού Αγώνα - Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκη

επισκεφθείτε το

***

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!!!

***

Η απόφαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό την προεδρεία του αείμνηστου Μακεδόνα Προέδρου Δημοκρατίας, τα ανεπανάληπτα Συλλαλητήρια με την καθοριστική και αποφασιστική πρωτοβουλία του μακαριστού Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κυρού Παντελεήμονα, η αμετάθετη απόφαση του απανταχού Ελληνισμού, τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού, η ανεξίτηλη βυζαντινή υπογραφή των Πατέρων του Αγίου Όρους, το χθες και το σήμερα, θα σταθούν ανυπέρβλητα εμπόδια στην προσπάθεια να καμφθεί η κοινή γνώμη και να αναγνωριστεί "Κράτος" Ψευτομακεδονίας. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:

***

Εξαιρετική δουλειά για μαθητές! Εικονογραφημένη σελίδα σελίδα, με όμορφες πρωτότυπες ζωγραφιές σε πολυτελή έκδοση δύο τόμων, ξεδιπλώνεται όλη η άγνωστη ιστορία του Μακεδονικού Αγώνα και του Παύλου Μελά! Ιδανικό και για Νηπιαγωγεία και Δημοτικά και σίγουρα το καλύτερο δώρο για όλα τα Ελληνόπουλα κάθε ηλικίας και τον ...εαυτό μας!

***

ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ο Ιεράρχης του Μακεδονικού Ελληνισμού!

Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κυρός Παντελεήμων Β΄

Ορφάνεψε η Μακεδονία!

Κανείς δεν αγωνίστηκε περισσότερο από τον μακαριστό Μητροπολίτη για την αλήθεια της Μακεδονίας μας! Κανείς δε φρόντισε περισσότερο την αγαπημένη Θεσσαλονίκη! Αυτός έφερε τα λείψανα του Αγίου Δημητρίου! Αυτός θεμελίωσε παγκόσμια την πραγματική ταυτότητα των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου! Αυτός οργάνωσε τα ανεπανάληπτα γιγάντια Συλλαλητήρια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας!

Μέρα και νύχτα δεν έπαψε να αγρυπνεί για το ποίμνιό του, για την Πίστη και την Ιστορία του, στοργικός πατέρας, πολύτιμος φίλος, ταπεινός γίγας, ακλόνητος πύργος!

Αιωνία η μνήμη σου Εθνάρχα και Ιεράρχα Παντελεήμονα Β΄!

Πρέσβευε υπέρ ημών, των Ορθοδόξων Μακεδόνων. Αμήν!

***

Ένα εξαιρετικό βιβλίο του Νικολάου Ζουρνατζόγλου, που περιέχει αυθεντικές και άγνωστες, συγκλονιστικές αφηγήσεις για τη μεγάλη μορφή, την τόσο ταπεινή του αιώνα μας, τον αγιασμένο Γέροντα Παΐσιο!

Τι λεει ο φωτισμένος Γέροντας Παΐσιος για τη Μακεδονία;

Τι λεει στον τέως Υπουργό Νικόλαο Μάρτη, τον ηρωικό συγγραφέα του βιβλίου "Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ";

Τι θα γίνει με τα Εθνικά μας Θέματα;

Όλα απαντιούνται στον υπέροχο και αποκαλυπτικό πρώτο τόμο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άθωνας, ενώ ετοιμάζεται και δεύτερος!!!

Προτείνεται!!!

***

Το θρυλικό πλέον βιβλίο του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που παρουσιάζει την συγκλονιστική περιπέτεια του συγγραφέα στα πρόβουνα των Ιμαλαΐων, όπου συνάντησε τους Καλάς, τους ολοζώντανους απογόνους των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!! Προτείνεται!

***

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

για παιδιά και για όλους...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, δίτομο, έγχρωμο, εικονογραφημένο, με ΕΠΑΙΝΟ του Νοιάζομαι!!!

***

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, της Πηνελόπης Δέλτα

***

ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ (συνέχεια του προηγουμένου), της Πηνελόπης Δέλτα

***

ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ, της Πηνελόπης Δέλτα

***

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, εικονογραφημένο των εκδ. Στρατίκη

***

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, εικονογραφημένο των εκδ. Στρατίκη

***

ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΥΛΗ

ΥΠΕΠΘ

ΔΟΕ

ΟΛΜΕ

Πανελ. Ένωση Αναπληρωτών

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

sch.gr Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

 Ινστιτούτο Παιδαγωγικού Θεάτρου ΘΕΑΤΡΟΜΑΘΕΙΑ

Ανακύκλωση ΕΠΑΝΑ

ΑΛΦΑ φροντιστήρια -Σάμος

Αντιμετώπιση σεισμών ΟΑΣΠ

Εκπαιδευτική Τηλεόραση

Παναγία Ιεροσολυμίτισσα

Τρεις Ιεράρχες

Άγιος Ιωάννης Ρώσος

Όσιος Δαυίδ Εύβοιας

Γέροντας Ιάκωβος

ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ !!!

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Ταξιάρχης ΜΙΧΑΗΛ Μανταμάδο Λέσβου

Άγιος Βασίλειος ο Μέγας

Άγιος Ιωάννης Βατάτζης

Χριστιανική Φοιτητική Ένωση

Βιβλιοπωλείο Αποστολικής Διακονίας

Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ !

Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ !

ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΛΛΑΣ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΜΒΟΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ

***

***

***

Όταν το θέατρο γίνεται παιδαγωγικό εργαλείο και όχι εργαλείο διαφθοράς και αποελληνοποίησης! Η προσπάθεια αξίζει πολλά "ΕΥΓΕ"! Και ιδίως για τις παραστάσεις Ιστορικού περιεχομένου!!!

***

Τεχνικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

***

Εκπαιδευτική Τηλεόραση

***

Μια σπουδαία Διορθόδοξη προσπάθεια από την Πανελλήνια Ένωση Γονέων!!!

(υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστοδούλου)

Το περιοδικό ΔΙΑΛΟΓΟΣ αποστέλλεται Δωρεάν και αποτελεί την πιο άρτια και εμπεριστατωμένη ενημέρωση -γνώση, απαραίτητη σε σύγχρονους γονείς και εκπαιδευτικούς! ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ!!!

***

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Ίμβριοι - Τενέδιοι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ Ζωντανές Μαρτυρίες!!!

Γραμμένο οπό τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον συγγραφέα που ανακάλυψε τη φυλή των ΚΑΛΑΣ στα Ιμαλάια, κόβει την ανάσα κάθε Έλληνα, καθώς διαβάζει για πρώτη φορά, τις ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ των Ιμβρίων και Τενεδίων, που πέρασαν από την κόλαση της Τουρκικής θηριωδίας! Ένα βιβλίο ΣΟΚ, με τα ντοκουμέντα εκείνων που επιτέλους μιλούν!.. (εκδόσεις Ερωδιός)

***

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

Ο στρατηγός που πάλεψε για την Πίστη και την Πατρίδα, που είδε "θάματα και οράματα" και αξιώθηκε πνευματικών καταστάσεων, επίκαιρος όσο ποτέ!

***

ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ

12 Μίλια - Αιγιαλίτιδα Ζώνη - Υφαλοκρηπίδα

Αφιερωμένο για τους εκπαιδευτικούς και κυρίως τους μαθητές, που ζουν στο αιώνιο Ελληνικό Αρχιπέλαγος! Για να ξέρουν κάθε λεπτομέρεια, σε μια εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη ηλεκτρονική έκδοση του Ελληνικού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

***

***

ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ

Πνευματικά δικαιώματα Κωνσταντίνος Κάλφας Ελλάδα 2003μ.Χ.

[ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ. Αν διαπιστώσετε απρεπείς διαφημίσεις, παρακαλούμε ενημερώστε μας αμέσως ]